Wat doen we?

Rootbeat is de uitgever van een aantal populaire websites zoals PSX-Sense en AppleSpot. Naast dat verzorgen wij ook websites voor andere mensen en zijn we vooral gespecialiseerd in Wordpress. We maken plug-ins en thema's op maat maar doen ook SEO en helpen jou of je bedrijf met social media. Voor meer informatie over de diensten die wij aanbieden kun je altijd contact met ons opnemen.

Apps

Voor twee van onze websites hebben we ook een App ontwikkeld, deze beide Apps zijn gemaakt voor de iPhone. Hiermee kunnen de bezoekers gemakkelijk het nieuws op hun iPhone lezen, waar ze zich ook bevinden.


PSX-Sense App downloaden


AS App downloaden

Q1 2012

Bereik p/maand

PSX-Sense.nl

180.000 Bezoeken

75.000 Unieke bezoekers

900.000 Paginaweergaves


AppleSpot.nl

120.000 Bezoeken

40.000 Unieke bezoekers

500.000 Paginaweergaves

Websites

  • PSX-Sense - PlayStation Community

    PSX-Sense.nl richt zich volledig op nieuws, (p)reviews, geruchten, algemene artikelen en alle andere relevante informatie over de PlayStation 3 en de PS Vita. PSX-Sense.nl mag zichzelf inmiddels meten met de grootste websites over games in Nederland. Tevens is de website op zowel Europees als Amerikaans gebied erkend als een betrouwbaar online medium. PSX-Sense.nl is opgericht op 14 april 2008.

  • AppleSpot - Apple Blog

    AppleSpot.nl richt zich volledig op Apple-gerelateerd nieuws, specials, app (p)reviews, geruchten, algemene artikelen en alle andere relevante informatie over de producten van Apple. AppleSpot is opgericht op 17-05-2011 door Roy Wijkstra en Amrish Gayadien uit passie voor Apple. Voorheen stond AppleSpot bekend als iPad-Sense, een ontzettend grote iPad-community.

  • Nieuwspad - Nieuws Reader

    Tijdens de ontwikkelfase van Nieuwspad hadden we maar één ding voor ogen; de dagelijkse nieuwsconsumptie van mensen op het internet voorgoed veranderen. Met een overzichtelijke interface is het vinden van nieuws nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Contacteer ons

Heb je een vraag over onze publicaties of zou je ons willen inhuren voor iets? Gebruik dan onderstaand mailadres om contact met ons op te nemen.

info@rootbeat.nl

Adresgegevens

Rootbeat

Bolder 74

9732PE Groningen

Nederland


Tel: +(31) 06 11 87 15 34

Adverteren

Om te adverteren op PSX-Sense.nl of AppleSpot.nl kunt u contact opnemen met AdFactor. Voor kleinere promoties zijn er mogelijkheden op AppleSpot aan de hand van BuySellAds.